Boka plats

Marknaden inställd 2018

Det är med sorg vi måste berätta att vi, I2 IF Karlstad, som arrangörsförening har blivit tvungna att ta beslutet att ställa in I2 Mârten 2018.

I2 Mârten 2018 kommer alltså INTE att bli av.

Vi beklagar detta och är ledsna för det besvär det kan ställa till för er knallar/utställare som hade planerat in att närvara vid vår marknad i år.
Vi hoppas kunna återkomma med marknaden på nytt under 2019 och hoppas ni har viljan att återkomma till oss då!  Vi kommer självklart hålla er informerade om planerna för marknaden år 2019 och information skall alltid kunna ses på vår hemsida: http://www.i2marten.se.

Vi blev tvungna att ställa in 2018 på grund av ett antal orsaker som tillsammans ledde till att vi som arrangörsförening ansåg att vi detta år inte klarar av att arrangera marknaden på ett sätt som ger den kvalitet vi vill ha. Det tillsammans med problem med dubbelbokning av norra fältet, dvs platsen för vår marknad, gav tyvärr spiken i kistan för 2018.

Återigen beklagar vi att vi blev tvungna att ta detta beslut och hoppas att ni håller kvar oss i tanken för era planer för 2019 då vi hoppas återkomma med marknaden.

PS.
Ni som redan har lagt in bokningar i vårt bokningssystem kommer inte behöva göra något med dessa. Vi kommer att ”neka” dessa bokningar med anledning av att vi ställer in marknaden
Och för er få som redan betalat in avgift så kommer vi att ta kontakt med er för att ordna med återbetalning av pengarna.
DS.

VÄLKOMNA TILLBAKA 2019!

 

 

 

 

Marknadsplatskarta